Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Σκάκι που έλαβε χώρα στο πολύ όμορφο και φιλόξενο δημοτικό σχολείο Κοκκίνη Χάνι.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη καθώς συμμετείχαν 80 παιδιά, χωρισμένα σε 2 ηλικιακά Γκρουπ. Στο Γκρουπ Α’ συμμετείχαν σκακιστές από Γ’ Δημοτικού μέχρι ΣΤ’ ενώ στο Γκρουπ Β’ από Α’ και Β’ Δημοτικού.

Η διοργάνωση αποτέλεσε μία σκακιστική γιορτή με τη μεγάλη της συμμετοχή και την όρεξη των παιδιών! Οι μικροί σκακιστές αγωνίστηκαν σε 6 αγώνες ο καθένας συλλέγοντας βαθμούς. Βέβαια, τα πλεονεκτήματα που αποκόμισαν από την ενασχόλησή τους με το σκάκι και γενικότερα με τον αθλητισμό είναι το μεγαλύτερο βραβείο!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Στο Γκρουπ Α πρώτος με το απόλυτο 6 βαθμούς σε 6 αγώνες ήταν ο Κοκκινάκης Ματθαίος από το Δ.Σ. Ελιάς. Στη δεύτερη θέση ήταν ο Αναστασάκης Γιάννης από το 41ο Δ.Σ. Ηρακλείου με 5 βαθμούς και στην τρίτη θέση ισοβάθμησαν ο Δουβόγιαννης Ιωάννης από το 25ο Δ.Σ. Ηρακλείου και ο Τσίρμπας Βαγγέλης από το 5ο Δ.Σ. Ηρακλείου με 4,5 βαθμούς.

Στα κορίτσια του ίδιου Γκρουπ, πρώτη με 5 βαθμούς σε 6 αγώνες ήταν η Βεριγάκη Μαρία από το 47ο Δ.Σ. Ηρακλείου. Στη δεύτερη θέση ήταν η Βέργη Κάλλια από το 41ο Δ.Σ. Ηρακλείου με 4,5 βαθμούς, ενώ στην τρίτη θέση ισοβάθμησαν οι Μανουσάκη Κορίνα από το 5ο Δ.Σ. Ηρακλείου, Αλεξανδρίδου Ολίβια από το Δ.Σ. Γουρνών και Σαράτση Χριστίνα από το Δ.Σ. Κοκκίνη Χάνι με 4 βαθμούς.

Για τα αναλυτικά αποτελέσματα του Γκρουπ Α’ πατήστε ΕΔΩ.

Στο Γκρουπ Β πρώτος αναδείχθηκε ο Ντρίτσος Βασίλης από το 5ο Δ.Σ. Ηρακλείου με 5,5 βαθμούς σε 6 αγώνες. Στη δεύτερη και τρίτη θέση ισοβάθμησαν οι Μεραμβελιωτάκης Μύρων από το Δ.Σ. Ελιάς και Θωμόπουλος Νίκος από το Δ.Σ. Κοκκίνη Χάνι με 5 βαθμούς.

Στα κορίτσια του Β’ Γκρουπ, πρώτη βγήκε η Βαρδάκη Μαριάννα από το Δ.Σ. Βασιλιών με 4,5 βαθμούς σε 6 αγώνες. Στη δεύτερη θέση ήταν η Χιντιράκη Κατερίνα από το 1ο Δ.Σ. Μοιρών, ενώ στην τρίτη θέση ισοβάθμησαν οι Αθανασιάδη Φραντσέσκα από το 5ο Δ.Σ. Ηρακλείου και Μακράκη Χαρά από το 27ο Δ.Σ. Ηρακλείου.

Για τα αναλυτικά αποτελέσματα του Γκρουπ Β’ πατήστε ΕΔΩ.

Διαιτητές: Στέλιος Βαρδάκης, Τάσος Μπουζάνας, Κωνσταντίνος Γκίζης, Δημήτρης Παπαδημητράκης.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν!

Τουρνουά Σκάκι Κοκκίνη Χάνι
Τουρνουά Σκάκι Κοκκίνη Χάνι
Τουρνουά Σκάκι Κοκκίνη Χάνι
Τουρνουά Σκάκι Κοκκίνη Χάνι

ΠΡΟΣΘΗΚΗ